Doneaza 2% pentru proiectele Eco habitat!

De ce să donezi?

Asociația Eco Habitat are ca viziune o lume în care orice om poate avea acces la o locuință ieftină, durabilă și eficientă energetic, construită folosind tehnici sustenabile, cu impact redus asupra sănătății oamenilor și a mediului înconjurător. Noi credem că acest lucru poate fi realizat prin intermediul tehnicilor sustenabile de construire pe care încercăm să le promovăm și să le aplicăm.

Dacă și tu crezi același lucru și dorești să faci parte din realizarea unei asemenea lumi atunci nu ezita. O contribuție oricât de mică din partea fiecăruia poate conduce la o mare schimbare: de la oameni care muncesc toată viața pentru a avea un acoperiș deasupra capului, mâncare pe masă sau, cu alte cuvinte, pentru a supraviețui să ajungem la oameni care pot să aspire la ceva mai mare, să fie creativi, să fie liberi.

Formularele se pot depune pâna la data de 25 mai 2013.

Vă mulțumim!

 

ps. Dacă pe anul 2012 ați fost angajat și ați avut venituri numai din salarii completați formularul 230.  Dacă sunteți persoană fizică autorizată sau ați avut venituri din alte surse decât cele salariale completați formularul 200.

Puteți lăsa necompletată căsuța corespunzătoare procentului de 2% din impozit deoarece va fi calculată de către organele fiscale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.