Donații

De ce să donezi?

Asociația Eco Habitat are ca viziune o lume în care orice om poate avea acces la o locuință ieftină, durabilă și eficientă energetic, construită folosind tehnici sustenabile, cu impact redus asupra sănătății oamenilor și a mediului înconjurător. Noi credem că acest lucru poate fi realizat prin intermediul tehnicilor sustenabile de construire pe care încercăm să le promovăm și să le aplicăm.

Dacă și tu crezi același lucru și dorești să faci parte din realizarea unei asemenea lumi atunci nu ezita. O contribuție oricât de mică din partea fiecăruia poate conduce la o mare schimbare: de la oameni care muncesc toată viața pentru a avea un acoperiș deasupra capului, mâncare pe masă sau, cu alte cuvinte, pentru a supraviețui să ajungem la oameni care pot să aspire la ceva mai mare, să fie creativi, să fie liberi.

Donații online

Caută butonul Donate (jos în bară) şi trimite bani prin PayPal.

Donații prin transfer bancar

Pentru donații prin transfer bancar folosiți datele de mai jos:

Nume: Asociația Eco habitat
C.I.F.: 
28406603
Banca: 
Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon
Cont: 
RO35BTRL04701205W29594XX (RON)
Cont: 
RO10BTRL04704205W29594XX (EUR)
Swift: 
BTRLRO22BU

Redirecționează 20% din impozitul pe profitul trimestrial

Conform Codului Fiscal aflat în vigoare, Titlul 2, Cap. II, art.21, alin. 4, lit. p:

Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente dacă totalul acestor cheltuileli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
– Se încadrează în 3 la mie din cifra de afaceri;
– Nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Cu alte cuvinte din impozitul pe profit pe care îl plăți în mod normal la stat puteți să redirecționați 20%.

Cum se procedează:

  1. Descărcați contractul de sponsorizare de aici (meniu File->Save sau Ctrl+S pentru a salva).
  2. Completați documentul și trimiteți pe adresa de e-mail office@eco-habitat.ro.
  3. Vă trimitem prin poștă sau aducem personal contractul la adresa indicată.
  4. Ne trimiteți prin poștă sau ridicăm personal un exemplar.

Redirecționarea 2% din impozitul pe venit

Dacă pe anul 2011 ați fost angajat și ați avut venituri numai din salarii completați formularul 230. Dacă sunteți persoană fizică autorizată sau ați avut venituri din alte surse decât cele salariale completați formularul 200.

Puteți lăsa necompletată căsuța corespunzătoare procentului de 2% din impozit deoarece va fi calculată de către organele fiscale.

Formularul se depune în două exemplare la administrația financiară de care aparțineți. Pentru adresa exactă unde trebuie depus vezi lista cu adresele unităților.

În cazul formularului 230 la cerere se anexează formularul 210 completat (Fișa fiscală privind impozitul pe veniturile din salarii). Dar în majoritatea cazurilor fișa fiscală este depusă de angajator.

Formularul 230 sau 200 trebuie depus pană la data de 27 mai 2013.